fredag, december 04, 2009

trampatrampatrampa

idag var jag på stan med mamma och då hittade jag något riktigt roligt på second hand. en klänning full med cyklar och människor! om man ska gå efter mönstret så är det nog den finaste klänning jag har.visst är den tjusig! dock kommer ni inte att få se den på ännu då axelvaddarna i den var gamla och pulveriserade vilket gjorde att efter att jag provat den på second hand så kliade det överallt. nu är axelvaddarna i soporna och klänningen har jag slängt på tvätt.
jag kommer att sy om den men hur vet jag ännu inte. min första tanke var att den skulle bli fin som kjol men sen upptäckte jag att den hade fina ärmar. så jag vet inte, hur som helst måste den sys om för överdelen var inte särskilt smickrande.

jag köpte en massa andra grejer i stan också. julklappar, jeansleggings, en bok, en spotlight, en guldfärgad portmonnäknäppning, smycketillbehör och lite smågrejer. handlade med andra ord ovanligt mycket för att vara jag men man måste ju få ha såna dagar ibland också.

efter att vi varit på stan passade vi på att hälsa på min storebror och hans flickvän. då vi kom dit var jag utsvulten och hade planerat att gräva i deras kylskåp men då fick vi äta det som blev över från deras middag. riktigt mumsigt var det.
sen bar det av hemåt och nästan direkt for vi till min moster. det är inte förrän nu jag har kännt att jag kan sitta ner och verkligen bara sitta och om jag ska vara ärlig kan jag nog inte göra så mycket mera än just sitta för jag är så less så att jag inte ens orkar gå och lägga mig. det beror nog förkylningen som förövrigt är en väldigt konstigt förkylning för det känns som om jag blir sjuk och frisk flera gånger per dag. det har hänt flera gånger nu under dagen att jag kännt att jag bara velat stanna upp och lägga mig ner för en stund och sen en stund senare har jag kännt mig frisk eller åtminstone nästan frisk. sen en sak till, varje morgon när jag vaknar känner jag mig antingen full eller bakis.. konstigt och hemskt onödigt om man frågar mig.

Inga kommentarer: